Noutăți - Evenimente - Blog

ÎNSCRIERI pentru copiii din afara grădiniței la ȘCOALA DE VARĂ „Atelierele de vară 2019 la Grădiniţa Planeta Copiilor din Chiajna”

planeta copiilor chiajna

Pentru copiii din afara grădiniței care doresc să petreacă clipe de neuitat în vara aceasta, alături de frumoasa familie a “Planetei Copiilor”, vă anunțăm:
În luna iulie 2019, se deschid porţile pentru o nouă provocare a vacanţei copiilor „Atelierele de vară la Grădiniţa Planeta Copiilor dinChiajna” reunite într-un proiect educativ „Curcubeul Planetei Copiilor”. A șaptea ediție a proiectului „Curcubeul Planetei Copiilor” este o provocare educativă, constructivă prin caracterul non-formal, devenită tradiţie pentru grădiniţa noastră datorită lucrului în echipă a cadrelor didactice, inedit ca abordare, realizat de noi ca un întreg.
Participă copii din instituție și din afara instituției care doresc să-şi dezvolte abilităţi artistico-plastice şi practice, abilități cognitive, abilități sportive prin module cu durata de o săptămână, timp de 9 săptămâni. Copiii pot articipa la activități extrașcolare: înot, tenis, limba engleză, dans, artă teatrală, excursii etc. Durata participării copilului va fi stabilită și anunțată de către părinți.
Pentru detalii, program, activități și informații organizatorice, ne puteți contacta la adresa: [email protected] sau tel:0724212952. Variante program de participare: 08.00-13.00 sau 08.00-18.00 cu toate mesele incluse și programul de odihnă.
O vară frumoasă împreună... pe Planeta noastră mică!