Noutăți - Evenimente - Blog

Atelier de vară

În fiecare an, în luna iulie, deschidem porțile Atelierelor de vară la Grădinița Planeta Copiilor Chiajna reunite într-un proiect educațional Curcubeul Planetei Copiilor
Participă copiii 2-6 ani din grădiniță și din afara grădiniței care doresc să-și dezvolte abilități artistico-plastice și practice prin module cross-curriculare, cu durata de o săptămâna fiecare, timp de 9 săptămâni. Copiii din afara grădiniței pot participa la modulele dorite pe o perioadă aleasă de către părinți.
În cadrul acestor ateliere se desfășoară o mulțime de activități artistico-plastice, practice, distractiv-educative, excursii și vizite tematice care contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor și completarea educației lor.
Toate aceste amintiri de vacanță sunt fotografiate și prezentate pe CD.
Activitatea din cadrul atelierelor va fi evaluată la final în funcție de specificul atelierului prin:
Carnavalul culorii din acea săptămână,
Expoziția cu obiectele și produsele culinare din acea săptămână,
În Ziarul Curcubeul vor fi redactate întâmplările din săptămâna culorii, unde copiii își expun lucrarea realizată în grup și sunt premiați.
Proiectul nostru inedit și original, prezentat mai jos, a fost conceput și aplicat în Grădiniță noastră, bucurându-se de un real succes în rândul copiilor, părinților, cadrelor didactice și a partenerilor noștri.
Proiectul va fi continuat începând cu luna iulie 2014.
Vă așteptăm cu drag!